Helló ADRIA! MSC Armonia rövid csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. ápilis 16-20.

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak , Adriai-tengeri hajóutak Útazonosító: 665334
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Helló ADRIA! MSC Armonia rövid csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. ápilis 16-20.

Venice-Marghera (Italy), Kotor (Montenegro), Split (Croatia), Venice-Marghera (Italy)

Fedezd fel az Adriai-tenger varázslatos partvidékét az MSC Armonia fedélzetén egy felejthetetlen csoportos hajóúton, amelyet kifejezetten azok számára ajánlunk, akik még soha nem próbálták a hajózást! Ez az útvonal lehetőséget nyújt arra, hogy az Adria legszebb tájait fedezd fel, miközben élvezheted az MSC hajótársaság prémium szolgáltatásait.

Utazásunk a romantikus Velencéből (Marghera) indul, majd elvarázsol Montenegró festői Kotor öble. Ezt követően Horvátország egyik legszebb városába, Splitbe érkezünk, ahol történelmi nevezetességek és a kristálytiszta tengerpart vár rád. Az útvonal végén visszatérünk Velencébe, ahol még egyszer átélheted a tengeri utazás különleges élményét.

Ha még nem próbáltad a tengeri utazást, ez az Adriai-tengeren átívelő út a legideálisabb számodra. Az MSC Armonia barátságos légköre és változatos programjai garantálják, hogy az első hajós élményed felejthetetlen legyen! Csatlakozz hozzánk, és hagyd, hogy elvarázsoljon az Adriai-tenger szépsége!

16/04/2025

Az első nap hajnalán izgatott várakozás tölti meg a levegőt, ahogy a csoport tagjai összegyűlnek Budapesten. A korai indulás ellenére mindenki arcán mosoly és lelkesedés látható - egy felejthetetlen kaland veszi kezdetét! A kényelmes buszra felszállva Velence felé vesszük az irányt, ahol a mesés tengeri utazásunk kiindulópontja, Marghera kikötője vár ránk.

17/04/2025
A második nap hajnalán, ahogy a nap első sugarai megcsillannak a horizonton, az MSC Armonia már mélyen az Adriai-tenger kék vizén úszik. Ez a nap teljes mértékben a pihenésé és a szórakozásé, hiszen a hajó egy egész napot tölt a tengeren, mielőtt megérkezik a festői Kotor öblébe. Ez a különleges ,,tengeri nap" tökéletes alkalom arra, hogy felfedezd a hajó kínálta lenyűgöző gasztronómiai élményeket és szórakozási lehetőségeket.

18/04/2025

A következő reggel, ahogy az MSC Armonia lassan beúszik a festői Kotor öblébe, a látvány mindenkit rabul ejt. Az öböl partjai meredeken emelkednek a tenger fölé, a hegyek közé ékelődött városka pedig valódi időutazásra hív. Kotor, Montenegró egyik legcsodálatosabb városa, méltán szerepel az UNESCO Világörökség listáján, hiszen lenyűgöző történelme és egyedi fekvése a látogatókat egyaránt magával ragadja.

19/04/2025

Az MSC Armonia következő kikötési pontja Split, Horvátország egyik legvarázslatosabb és legjelentősebb történelmi városa. Split olyan hely, ahol a múlt és a jelen harmonikusan találkozik, és ahol a tenger, a hegyek és az ókori építészet együttesen kínálnak lenyűgöző élményt a látogatóknak. Ahogy a hajó közeledik Split kikötőjéhez, már a fedélzetről is látható a város jellegzetes látképe, amelynek középpontjában a Diocletianus-palota impozáns falai állnak.

20/04/2025

Az utolsó nap hajnalán az MSC Armonia lassan megérkezik Velence Marghera kikötőjébe, ezzel a felejthetetlen hajóút véget ér. Ahogy a hajó halk morajlással kiköt, a fedélzeten állva még egyszer utoljára élvezheted a reggeli fényekben fürdő Velence látványát, amely a távolban sejtelmesen kibontakozik. Ez a város, ahol az utazás kezdődött, most újra eléd tárul, búcsút intve ennek a különleges útnak.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás Turnusok:
2025-04-16 - 2025-04-20
4350
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-04-16 - 2025-04-20 4 éj Belső kabin (IM1) Teljes ellátás 480.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok